Föredrag och workshops

Heliga Hembygd
Ett inspirationsföredrag om:

”Konsten att se och sätta värde på platserna, människorna och tingen i vår närhet.”

Med utgångspunkt från livet i Varnhem berättar Mia och Elina om hur de skapar en meningsfull vardag genom att ta tillvara på lokala möjligheter.Föredraget riktar sig till hembygdsföreningar, turismföretag, kulturarvsinstitutioner och andra som vill få inspiration och idéer om hur en geografiskt avgränsad plats kan uppvärderas genom att fyllas med berättelser.

För information och bokning hör av dig till Mia och Elina
Telefon: 0511-60500 eller 070-34 34 368

Upptäck din hembygd!
En workshop för tonåringar, unga vuxna, medelålders och seniorer.

Vi övar oss att se de möjligheter som din hembygd har att ge och tar tillvara på dessa för att skapa värdefulla upplevelser i vardagen!

Workshopen innehåller gruppövningar där deltagarna, med stöd och uppmuntran från kursledarna, ges möjlighet att upptäcka sin hembygd. Övningarna är framtagna för att passa tonåringar och vuxna i alla åldrar och kan fungera som ett tillfälle att skapa möten över generationsgränser i till exempel en förening eller organisation.

Vi erbjuder både kortare och längre workshops, från en timme till hel- eller halvdag, allt efter vad som passar i sammanhanget. En kortare workshop kan med fördel äga rum i samband med ett möte eller annan sammanslutning medan en längre workshop kan utgöra en del av en utbildningsdag, kurs eller konferens.

För ytterligare information, bokning och för att diskutera ett upplägg som passar er, hör av dig till Mia och Elina.
Telefon: 0511-60500 eller 070-34 34 368