Det har blivit en tradition att beställa bakverk ifrån detta bageri!

Det finns ett bageri i Vimmerby och även för dem i Hultsfred, som heter Vimmerby Bageri & Konditori. Vimmerby Bageri & Konditori har bakat i över 40 år och är välkända på orten. Jag kände att jag ville berätta för er om vad det här stället har betytt för mig genom åren. Skulle du som läser här i bloggen ändå inte ha hört talats om det här stället, då kan man verkligen säga att du har gått miste om någonting. Men det är det ju inte för sent att ändra på. Jag är säker på att du kommer att gilla det här stället lika mycket som jag! 

 

När barnen skulle döpas, var det hit jag vände mig. Jag minns exakt vilka tårtor som beställdes, trots att det nu är över 30 år sedan. Det har varit konfirmationer, skolavslutningar och studenten. Det har varit födelsedagskalas, bröllop och även en och annan begravning. När jag gick i pension så beställde jag tårtor härifrån och det blev ett fint avslut på mitt yrkesliv. Vimmerby Bageri &Konditori har funnits med mig i livets alla skeenden. Bokstavligt talat! Jag är verkligen riktigt tacksam över att detta bageri i Vimmerby fått vara en stor del av min och min familjs liv i flera generationer. Nu går detta bageri i “arv” till mina barn. Nu är det deras barn, mina barnbarn som ska döpas. Ja vad ska man säga? Jo, ibland så är det sociala arvet riktigt bra! Jag hoppas för egen del att få fortsätta beställa allehanda bakverk ifrån Vimmerby Bageri & Konditori i många år framöver! För er som aldrig varit dit, är det väl ändå hög tid att ändra på det nu?