Isaksen Bil & Diesel efterträdare

Varmt välkomna hit in till bloggen alla fina människor och följare som jag har på just den här bloggen men välkomna också till er som kikar in här bara någon gång emellanåt för att se om någonting av det jag skrivit om det senaste är något som är intressant för er. Jag har ett stort intresse för min hembygd och de olika traditioner som finns just här i mina bygder. Jag behöver min bil för att ta mig till olika muser och utställningar. Tack vare att jag regelbundet servar bilen på Isaksen Bil & Diesel efterträdare, en bilverkstad i Trollhättan, så har jag en körduglig bil som tar mig till många intressanta ställen. Jag har bloggat mycket om de olika museer och utställningar som jag varit på men jag har faktiskt inte skrivit något alls om hur viktig bilen är för mig. Jag har inte haft råd att köpa mig en ny bil, jag får hålla till godo med den här gamla. Hade jag inte haft Isaksen Bil & Diesel efterträdare att lämna min bil till, då hade jag nog blivit sittande mest där hemma i lägenheten och så hade jag missat allt det här intressanta som sker i min hembygd och med dess traditioner. För det är ju viktigt att regelbundet låta denna bilverkstad ta hand om bilen genom att ge den en viss service och även en och annan reparation. Jag vet inte om just ni skulle vara i behov av denna verkstad, men om ni behöver en bilverkstad i Trollhättan så rekommenderar jag er verkligen att anlita just det här företaget. I morgon ska jag på en utställning på Bohusläns museum, det skriver jag om sen!